Verbeter in 10 weken je gezondheid

Minder klachten, meer energie en een gezond gewicht.

Je gezondheid verbeteren is geen quick fix. Geen tijdelijk dieet en alles is opgelost.

Blijvend resultaat vraagt om een verandering in leefstijl. En een verandering implementeren in je leven kost tijd. Gun jezelf daarom de 10-Weekse en leer jezelf een nieuwe gezonde leefstijl aan!

 

Gezonde voeding
Gezonde voeding is de basis van een goede gezondheid: met gezonde voeding kan een (groot) deel van chronische en/of vage klachten al worden opgelost. Voeding is dan ook een belangrijk onderdeel in de sleutel naar ‘optimale gezondheid’. In deze 10-Weekse is orthomoleculaire voedingsleer de basis.


Orthomoleculaire voeding
Orthomoleculaire voedingstherapie is onderdeel van de natuurgeneeskunde. De natuurgeneeskunde streeft ernaar de gezondheid van mensen te verbeteren met behulp van natuurlijke middelen. In de 10-Weekse gaan we op zoek naar wat jouw lichaam nodig heeft om (weer)optimaal in balans te zijn.

Je moet eerst gezond worden om een gezond gewicht te krijgen. 

Zo werkt het. Niet andersom. 

Kleine stapjes
Je ontdekt hoe je stapje voor stapje je leefstijl kunt aanpassen. Met veel recepten, want lekker eten is natuurlijk een belangrijk onderdeel. Fitter en energieker worden en een gezond gewicht bereiken gaat langzaam maar zeker gebeuren. Door kleine stappen te zetten, is het veel makkelijker vol te houden en daardoor lukt het je ook om blijvend je leefstijl te verbeteren.


100% Natuurlijke producten
Orthomoleculaire voedingsleer behoort tot de alternatieve geneeskunde. Het is wetenschappelijk bewezen dat plantaardig en puur eten, resulteert in meer energie. Je kunt er ook van afvallen, maar dat komt omdat je in balans bent. Een mooi cadeautje 😊

 

Leren koken zonder pakjes en zakjes
Ik merk dat de juiste kennis over voeding helpt om gezonde keuzes te kunnen maken. In een kookmasterclass leer jij de gerechten die jij lekker vindt op 100% natuurlijke wijze te bereiden. Volgend de orthomoleculaire voedingsleer. Gezond koken hoeft niet ingewikkeld te zijn!

 

Het traject

In de afgesproken tijdsperiode zien we elkaar 4x. We starten natuurlijk met de gezondheidscheck. 

Deze waarden vormen het uitgangspunt van jouw verbeterproces.

Je gaat aan de slag met het voedingsadvies en de gezonde recepten die je automatisch krijgt toegestuurd vanuit de online academie.

Voor ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes, soepen, sauzen…noem maar op.

Daarnaast krijg je achtergrondinfo over gluten, lactose, vetten,  vitamines – mineralen,  koolhydraten, eiwitten. Veel dus.

Tijdens het traject doe je ook een kookmasterclass waarin ik je leer koken zonder pakjes en zakjes.

We sluiten af met een gezondheidscheck zodat je duidelijk inzicht hebt in wat je hebt bereikt.

Alles om jouw gezondheid te verbeteren en je klachten te verminderen!

10-weekse inclusief persoonlijk advies
747
  • Intakeformulier
  • Gesprek op basis van het intakeformulier
  • Bio-resonantie meting
  • Neurotransmitterstest
  • Compleet verslag met oorzaken en oplossingen
  • Voedingsadvies
  • Tips ter verbetering van je gezondheid
  • 10 weeks Voedingsprogramma
  • Kookmasterclass
  • Totaal 4 consulten

De uitdrukking ”je bent wat je eet” kan uitgebreid worden met “je bent wat je opneemt”.

Vergoeding zorgverzekering

De consulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Daar tegenover staat dat ik mijn tarieven zo scherp mogelijk neerzet. Vanwege mijn aansluiting bij een beroepsvereniging (CAT) voldoe ik aan de kwaliteitseisen die aan een professionele praktijk worden gesteld. De gezondheidscheck is los te boeken en is het uitgangspunt van alle vervolgtrajecten die je daarna bij mij kunt doen om je klachten te verminderen en lekkerder in je vel te zitten.