Kom langs voor een kennismaking

Zit je al een tijdje niet lekker in je vel?

Goed dat je de stap zet om hiermee aan de slag te gaan. Dit is jouw tijd om het tij te keren. Ik hoor graag jouw verhaal om te kijken of en hoe ik je het best kan helpen.

Klik op de knop en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek van 30 minuten. Het is gratis en vrijblijvend.
Je hebt de keuze: dinsdag en donderdag in mijn praktijk in Pijnacker.

Je kunt je zoveel lekkerder/gezonder door het leven gaan. Ik gun het je!

Zorg goed voor je lichaam, dan zorgt je lichaam goed voor jou!

Hoe kun je na de kennismaking aan de slag?

Anamnese

Na het maken van een eerste afspraak ontvang je een vragenlijst om thuis op uw gemak in te vullen. Hierin worden vragen gesteld omtrent uw klachten en voorgeschiedenis. Naar aanleiding van deze antwoorden, intake en de meetresultaten in de praktijk, kan er gericht een behandelplan worden opgesteld.


Neuroprofiel volgens Braverman

Naast de digitale anamnese ontvang je ook een neuroprofiel om thuis in te vullen. Een neuroprofiel kijkt naar de verhouding van de vier belangrijkste neurotransmitters (dopamine, acetylcholine, GABA en serotonine). De neurotransmitters zeggen iets over de besturing van het brein (zenuwcommunicatie) maar zijn ook betrokken bij o.a. de motoriek, immuniteit, emotionele expressie en pijnbeleving. Het is wetenschappelijk aangetoond dat tal van klachten en ziekten kunnen ontstaan door onbalans in de neurotransmitters. De functionaliteit van de vier belangrijkste neurotransmitters kunnen worden verbeterd met gerichte voedingsstoffen en leefstijl advies.


Aanvullend (laboratorisch) onderzoek

Soms kan aanvullend (diagnostisch) onderzoek wenselijk zijn. Er wordt samengewerkt met verschillende laboratoria op het gebied van bloedonderzoek.


Voeding

Een belangrijke ondersteuning van de behandeling is de voeding. Je krijgt algemene voedingsadviezen gebaseerd op de orthomolucolaire voedingsleer. Het dieet wordt verkregen aan de hand van uw klachten, uitkomst van het neuroprofiel en resultaten uit de bio resonantie meting. Eventueel aangevuld met laboratoriumonderzoek op voeding allergieën of intoleranties.

Indien je allergisch of intolerant reageert op voeding dan krijg je een lijst mee met voedingsmiddelen die u gedurende een aantal weken niet of nauwelijks mag eten. Na het tijdelijk weglaten van deze voeding en de behandeling hiervan kan het mogelijk zijn dat je na de tijdsduur van het dieet deze voedingsmiddelen gewoon weer kunt eten. Soms is het beter deze voedingsmiddelen ook in de toekomst weg te laten. Mogelijk vormt de voeding geen probleem. Dit zal de meting uitwijzen. In dit geval hoef je niet uitgebreid op dieet maar zal een kleine voedingstest voldoende zijn.


Suppletie

De meting met de bio resonantie scan zal aantonen of u bepaalde vitaminen en/of mineralen tekort komt. Door middel van aanpassing van de voeding wordt gekeken of deze tekorten kunnen worden aangevuld. Soms is het beter om even extra te ondersteuning in de vorm van supplementen.
Er wordt dan gemeten welke suppletie het beste bij je past. Ik werk met verschillende merken waar ik voor geaccrediteerd ben en die allemaal bij mij te bestellen zijn.


Eigen inzet

Heb je er wel eens goed over nagedacht waarom je, je niet goed voelt? Waardoor je klachten zijn ontstaan? Wat je zelf zou kunnen doen om beter te worden? Naast het goed uitvoeren van de behandeling is dit bewustwordingsproces van wezenlijk belang. Hier wordt binnen de praktijk aandacht aan besteed.