Recepten

Glutenvrij brood

Glutenvrij brood

Oerchef

Ohhhhh geen gluten meer eten, maar ik hou zo van brood! Dit hoor ik vaak in de praktijk en dan hoor ik er meteen achteraan dat glutenvrij brood vaak niet lekker is. En dat klopt! Maar je kunt het ook zelf maken, ik doe dat met de meelsoorten van Oerchef Deze mixen kun je nu bij mij online bestellen via deze link. Hoe makkelijk is dat!

Natuurlijk kun je eigen glutenvrij meel maken of je gebruikt een glutenvrij broodmeel. Zelf ben ik dol op het brood van Oerchef. Met OERCHEF kies je voor échte voedingswaarde. De biologische en glutenvrije broodmix staat symbool voor wat voeding werkelijk hoort te zijn: puur, natuurlijk en voedzaam. Jouw lichaam verdient voedgoed brood.

Je kunt de boterham beleggen met bv humus, beetje rucola sla en een gekookt eitje. Of de boterham insmeren met een groene pesto, plakje zalm en een eitje. Eetsmakelijk en geniet ervan.

Voedgoed brood

Bij OERCHEF staat voedzaamheid centraal. Ze kiezen bewust voor échte voedingswaarden, waarbij ze geen plaats hebben voor onnatuurlijke toevoegingen en andere ingrediënten die je niet kunt uitspreken. De broodmixen zitten boordevol eiwitten en de essentiële bouwstenen voor je lichaam. Eenvoudig te bereiden en bastensvol smaak, dat is de belofte van OERCHEF. Er zijn 4 versies van de meelmixen en ik vind ze alle 4 geweldig! Eet je het broodje niet dezelfde dag op, vries het dan (gesneden) lekker in voor een andere keer.

Smaak en textuur van de neutrale versie meelmix.

De meest neutrale versie die lijkt op een boterham, maar dan voedzamer! Deze meelmix heeft een licht nootachtige smaak en een stevige, maar toch smeuïge textuur.

Smaak en textuur van de Afrikaanse meelmix.

Door het subtiele gebruik van cacao en Bourbon vanille in deze Afrikaanse meelmix komt het aroma van fluweel zoet en zachte bittere smaak omhoog. Het brood heeft een stevige, maar toch smeuïge textuur.

Smaak en textuur van de Mediterraanse meelmix.

Door het subtiele gebruik van diverse gedroogde Mediterraanse specerijen krijgt deze meelmix een kruidige smaak. Het brood heeft een stevige en toch smeuïge textuur.

Smaak en textuur van de Oosterse meelmix.

Deze variant geeft meer diepgang in het brood. Door het gebruik van diverse Oosterse specerijen in de meelmix, krijgt het brood een hartig karakter. De textuur is stevig en smeuïg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts