Jouw gezondheid meten

Ben jij benieuwd waar jouw vage gezondheidsklachten

vandaan komen?

Gedurende de dag ben je vaak moe, heb je van die ‘instortmomenten’ en als het dan eindelijk avond is, plof je moe op de bank.
Jouw energie is vaak ver te zoeken…
Hoewel het de ene dag beter gaat dan de andere, vraag je je toch af of je wel voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.
En, heb je misschien niet een intolerantie, allergie of tekort aan mineralen of vitamines?

Weet hoe jouw lichaam ervoor staat met een uitgebreide gezondheidscheck. 

In de gezondheidscheck meten we hoe het met jouw gezondheid is. Aan de hand van belangrijke functies in jouw lichaam. 


Denk hierbij aan: 

Je energie, je stofwisse­ling, je stemming, je eetlust, je slaap, je gewicht.

Een gericht plan van aanpak na de gezondheidscheck

Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden van binnen en van buitenaf, welke het lichaam en daarmee onze vitaliteit kunnen verstoren.
Hierdoor kunnen klachten en ziekten ontstaan en verminderd onze energie.

Door te kijken welke verstoringen in het lichaam aanwezig zijn en door welke oorzaken deze verstoringen zijn ontstaan vindt behandeling plaats.

De gezondheidscheck geeft een holistisch beeld en kan bijvoorbeeld een verstoring in jouw lever, maag of darmen aan het licht brengen.

We kunnen op deze manier gericht een plan van aanpak maken, waarbij je werkt aan de oorzaak van je klachten, niet de symptomen.

Hierdoor worden klachten beheersbaar en/of definitief verdwijnen. De energie en (levens)kracht zal toenemen.

Omdat het lichaam al verstoord is voor de klacht zich voordoet, vindt tevens preventie plaats.

Ben jij klaar voor een uitgebreide check-up?

Hoe werkt de gezondheidscheck?

De gezondheidscheck maakt gebruik van bioresonantie, elektromagnetische signalen. Je legt je hand op het apparaat en de meting start.
Er is dus geen inwendig of lichamelijk onderzoek nodig. 250 Fysieke functies worden op een snelle, nauwkeurige manier geanalyseerd.
Zo kunnen we in een relatief korte tijd ontdekken hoe jouw lichaam ervoor staat.


De gezondheidscheck is zeer geschikt bij klachten als: 

Persoonlijk rapport met advies


Na de check ontvang je een uitgebreid persoonlijk rapport dat we samen doornemen. Hieruit volgt een advies voor voeding en essentiële voedingsstoffen om je lichaam te voeden met wat het nodig heeft om weer in balans te komen.

Wil je een Gezondheidscheck inclusief de vetzuren meting,
een 4 weeks voedingsprogramma en een 2e consult.

Ga dan voor de Gezondheidscheck pro.

Gezondheidscheck

Basis
150
 • Gesprek op basis van het intakeformulier - 90 min
 • Gezondheidscheck
 • Neurotransmitter test
 • Hormonale analyse
 • Stresstest met de smartpulse
 • Verslag met oorzaken en oplossingen
 • Voedingsadvies
 • Advies essentiële voedingsstoffen
 • Tips ter verbetering van je gezondheid
 • Optie inplannen vervolg consult

Gezondheidscheck

Pro
449
 • Zelfde programma als basis maar aangevuld met onderstaande
 • 1 jaar toegang tot het 4 weeks voedingsprogramma
 • Vetzuren meting (bloedtest)
 • Inplannen vervolg consult om voortgang te bespreken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Populair

Hoe kun je aan de slag?

Anamnese

Na het maken van een eerste afspraak ontvang je een vragenlijst om thuis op uw gemak in te vullen. Hierin worden vragen gesteld omtrent uw klachten en voorgeschiedenis. Naar aanleiding van deze antwoorden, intake en de meetresultaten in de praktijk, kan er gericht een behandelplan worden opgesteld.


Neurotransmitter test volgens Braverman

Naast de digitale anamnese ontvang je ook een neurotransmitter test om thuis in te vullen. Een neuroprofiel kijkt naar de verhouding van de vier belangrijkste neurotransmitters (dopamine, acetylcholine, GABA en serotonine). De neurotransmitters zeggen iets over de besturing van het brein (zenuwcommunicatie) maar zijn ook betrokken bij o.a. de motoriek, immuniteit, emotionele expressie en pijnbeleving. Het is wetenschappelijk aangetoond dat tal van klachten en ziekten kunnen ontstaan door onbalans in de neurotransmitters. De functionaliteit van de vier belangrijkste neurotransmitters kunnen worden verbeterd met gerichte voedingsstoffen en leefstijl advies.


Aanvullend (laboratorisch) onderzoek

Soms kan aanvullend (diagnostisch) onderzoek wenselijk zijn. Er wordt samengewerkt met verschillende laboratoria op het gebied van bloedonderzoek.


Voeding

Een belangrijke ondersteuning van de behandeling is de voeding. Je krijgt algemene voedingsadviezen gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer. Het dieet wordt verkregen aan de hand van uw klachten, uitkomst van het neuroprofiel en resultaten uit de bio resonantie meting.

Eventueel aangevuld met laboratoriumonderzoek op voeding allergieën of intoleranties.

Indien je allergisch of intolerant reageert op voeding dan krijg je een lijst mee met voedingsmiddelen die u gedurende een aantal weken niet of nauwelijks mag eten. Na het tijdelijk weglaten van deze voeding en de behandeling hiervan kan het mogelijk zijn dat je na de tijdsduur van het dieet deze voedingsmiddelen gewoon weer kunt eten. Soms is het beter deze voedingsmiddelen ook in de toekomst weg te laten. Mogelijk vormt de voeding geen probleem. Dit zal de meting uitwijzen. In dit geval hoef je niet uitgebreid op dieet maar zullen kleine aanpassingen voldoende zijn.
Hier heb ik een voedingsprogramma voor geschreven. Deze kan online gevolgd worden.


Suppletie

De meting met de bio resonantie scan zal aantonen of u bepaalde vitaminen en/of mineralen tekort komt. Door middel van aanpassing van de voeding wordt gekeken of deze tekorten kunnen worden aangevuld. Soms is het beter om even extra te ondersteuning in de vorm van supplementen. Ik werk met verschillende merken waar ik voor geaccrediteerd ben en die allemaal bij mij te bestellen zijn.


Eigen inzet

Heb je er wel eens goed over nagedacht waarom je, je niet goed voelt? Waardoor je klachten zijn ontstaan?
Wat je zelf zou kunnen doen om beter te worden? Naast het goed uitvoeren van de behandeling is dit bewustwordingsproces van wezenlijk belang.
Hier wordt binnen de praktijk aandacht aan besteed.

Prijzen consult

Kennismakingsgesprek, max 30 minuten, gratis

Gezondheidscheck Basis incl 1 consult, ongeveer 90 minuten € 150,-

Vervolg consult standaard max 60 minuten € 80,-

Gezondheidscheck Pro 1e consult ongeveer 90 minuten € 449,- incl 2 vervolg consulten

Kookmasterclass €75,-

Vitaliteitstraject van 10 wkn incl 2 vervolg consulten en kookmasterclass €747,-

Vetzurenmeting €229,- incl 2 consulten

EMB test €279,- incl 2 consulten

 

De tarieven zijn exclusief eventuele voedingssupplementen en/of andere middelen.

 

Een samenvattend rapport van de meetresultaten is bij het eerste consult inbegrepen.

De totale voorbereidingstijd en na bewerkingstijd voor mij als therapeut bedraagt voor een eerste consult ongeveer 40 minuten en voor een vervolg consult 20 minuten. Dit is de tijd benodigd voor het inzien van de anamnese en het neuro4profiel, doornemen van het dossier en het schrijven van een samenvattend rapport. De totale duur per cliënt is dus langer dan de hierboven aangegeven consult duur.


Het is bij de wet niet toegestaan om ziektebeelden op de website te noemen. Indien u meer informatie wenst omtrent uw klacht of ziektebeeld neem dan contact op.


Vergoeding zorgverzekering De consulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Daar tegenover staat dat ik mijn tarieven zo scherp mogelijk neerzet. Vanwege mijn aansluiting bij een beroepsvereniging (CAT) voldoe ik aan de kwaliteitseisen die aan een professionele praktijk worden gesteld. De gezondheidscheck is los te boeken en is het uitgangspunt van alle vervolgtrajecten die je daarna bij mij kunt doen om je klachten te verminderen en lekkerder in je vel te zitten.